Felhívás zöldhulladék gyűjtésre

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Várpalotai Hulladékgazdálkodási Kft. 2017. március 30-án, csütörtökön kerti zöldhulladék gyűjtést tart Várpalota város és Várpalota-Inota városrész területén. A kerti zöldhulladék begyűjtését külön térítési díj nélkül végezzük.

ELEKTRONIKAI lomtalanítás

 A Várpalotai Hulladékgazdálkodási Kft. 2017. március 18-án szombaton 800 és 1400 óra között elektronikai lomtalanítást tart. A gyűjtőhelyeken elhelyezhető háztartási gép (pl. mosógép, vasaló, centrifuga) konyhai- és kerti kisgép, szórakoztató elektronika, barkácsgép, számítógép, valamint akkumulátor, elem, fénycső. Az akcióban NEM gyűjtünk tonereket és festékpatronokat!

VESZÉLYES HULLADÉK gyűjtés

A Várpalotai Hulladékgazdálkodási Kft. Várpalota Város lakosságának lehetőséget biztosít egyes veszélyes hulladékok elhelyezésére 2017. március 18-án délelőtt a Várpalota, Fehérvári út 7. szám alatti központi telephelyén.

Vigyázat csalók!

 Felhívjuk a távfűtéses társasházakban élők figyelmét, hogy üzemzavar elhárítás címén csalók próbálnak a lakásokba bejutni és 5000 Ft-t kérni  a Közüzemi Kft. nevében. Tájékoztatjuk fogyasztóinkat, hogy a Várpalotai Közüzemi Kft. távfűtési részlegén dolgozók és a társaság alvállalkozói is rendelkeznek fényképes igazolvánnyal és ilyen jogcímen nem kérnek el pénzt. Vigyázzanak az értékeikre és kérjék el minden esetben a fényképes igazolványokat!

Üzemzavar elhárítása

 Tájékoztatjuk távhő fogyasztóinkat, hogy a Felsőinkám és Szabolcsa utcában található távfűtéses társasházakban ma (2017.03.01.) várhatóan 15-20 óra között nem lesz távhőszolgáltatás, üzemzavar elhárítás miatt. Kérjük szíves türelmüket és megértésüket.

ÁLLÁSHIRDETÉS

 A Várpalotai Közüzemi Kft. felvételt hirdet Fátyol virágüzletébe 8 órás munkaidőben, határozatlan idejű munkaszerződéssel, önállóan dolgozni tudó, szakmai gyakorlattal rendelkező virágkötő-eladó munkakörbe.

Jelentkezni szakmai önéletrajzzal lehet:

Karácsonyfa gyűjtőpontok

Tájékoztatjuk a családi házas övezetben lakó várpalotai ügyfeleinket, hogy a feleslegessé vált karácsonyfákat az alábbi szelektív gyűjtőszigetek mellé helyezhetik ki, ahonnan munkatársaink elszállítják.

Távhőfogyasztók figyelmébe

Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy a használati melegvízmérő órák leolvasását 2016. december 12-től megkezdjük. Kérjük, hogy az órák leolvasásának lehetőségét dolgozóinknak biztosítani szíveskedjenek, illetve a mérőóra állások az 592-110-es telefonszámon és a www.vpkozuzem.hu honlapon az Ügyfélszolgálat\Távhőszolgáltatás\Óraállás beküldése menüpont alatt bejelenthetők!

Ismét zöldhulladék gyűjtés

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Várpalotai Hulladékgazdálkodási Kft. 2016. november 24-én, csütörtökön ismét kerti zöldhulladék gyűjtést tart Várpalota város és Várpalota-Inota városrész területén. A kerti zöldhulladék begyűjtését külön térítési díj nélkül végezzük.

A zöldhulladékot reggel 6 órára helyezzék az ingatlan elé.

Kivonat a téli síkosság mentesítési és hóeltakarítási programtervéből

Várpalota város téli hó eltakarítását és síkosság elleni védekezését a Várpalotai Közüzemi Kft. az Önkormányzat részéről kijelölt személy megrendelése alapján az alábbiak szerint látja el:

Virágosabb és zöldebb Várpalotáért pályázat 2017

Várpalota városa és a Várpalotai Közüzemi Kft. meghirdeti a „VIRÁGOSABB, ZÖLDEBB VÁRPALOTÁÉRT 2017” környezetszépítő pályázatot, melynek a célja a kulturált és vonzó városkép kialakítása, a zöld felületek nagyságának növelése, a meglévő zöldfelületeink minőségi javulása, a fenntartható fejlődés szempontjainak következetes alkalmazása, a településen élők összefogásának ösztönzése, az életminőség javítása, a környezettudatos gondolkodás és szemlélet erősítése, a természeti és az építészeti örökség megőrzése és gyarapítása.

Rendkívüli zöldhulladék gyűjtés

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Várpalotai Hulladékgazdálkodási Kft. 2016. november 10-én, csütörtökön rendkívüli kerti zöldhulladék gyűjtést tart Várpalota város és Várpalota-Inota városrész területén. A kerti zöldhulladék begyűjtését külön térítési díj nélkül végezzük. A hónap utolsó csütörtökén is megtartjuk a lombhulladék gyűjtést 2016.

Zöldhulladék gyűjtés

 Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Várpalotai Hulladékgazdálkodási Kft. 2016. október 27-én, csütörtökön tartja meg a kerti zöldhulladékok gyűjtését Várpalota város és Várpalota-Inota városrész területén. A kerti zöldhulladék begyűjtését külön térítési díj nélkül végezzük és rendszeresen biztosítjuk a lakosság részére minden hónap utolsó csütörtökén.

Kutyaszemetesek kihelyezése

Tájékoztatjuk a várpalotai és inotai kutyatulajdonosokat, hogy 6 db kutyaszemetest helyeztünk ki a kijelölt kutyafuttatók közelében. Figyelembe vettük a sétáltatók szokásait és az önkormányzati képviselők kéréseit is. A csatolt dokumentumban a kutyaszemetesek pontos helye térképen is megtekinthető.

Távfűtés elindítása

Tisztelt Fogyasztóink!

A 2016. október 3-tól kezdődő erős lehűlés következtében társaságunk folyamatosan figyeli a napi átlaghőmérsékleteket, melyek napról-napra alacsonyabb értéket mutatnak. A mai napon (2016. 10. 05.) az előrejelzések alapján várható a 10 °C alatti napi átlaghőmérséklet.  Várpalota Város Önkormányzatának 3/2015. (II.24) számú rendelete szerint az oktatási intézményeket még a mai napon, az összes többi fogyasztónk részére 2016. 10. 06-án csütörtökön folyamatosan indítjuk el a távfűtési szolgáltatást.

Felhívás zöldhulladék gyűjtésére

 Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Várpalotai Hulladékgazdálkodási Kft. 2016. szeptember 29-én, csütörtökön szervezi meg a kerti zöldhulladékok gyűjtését Várpalota város és Várpalota-Inota városrész területén.

Távhőfogyasztók figyelmébe

Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy a használati melegvízmérő órák leolvasását 2016. augusztus 15-től megkezdjük. Kérjük, hogy az órák leolvasásának lehetőségét dolgozóinknak biztosítani szíveskedjenek, illetve a mérőóra állások az 592-110-es telefonszámon és a www.vpkozuzem.hu honlapon az Ügyfélszolgálat\Távhőszolgáltatás\Óraállás beküldése menüpont alatt bejelenthetők!

Raktárépület kiadó

8-as számú főút mellett található, őrzött, kamerával megfigyelt, zárt telephelyünkön raktározás céljára 415 m2-es csarnok hosszútávra kiadó. A raktárépület magasraktárként is működhet, belmagassága 7,7 méter. A raktár azonnal kivehető. Érdeklődni lehet telefonon: 88/592-110, vagy e-mailben: titkarsag@vpkozuzem.hu

ÁLLÁSHIRDETÉS

A Várpalotai Közüzemi Kft. felvételt hirdet Fátyol virágüzletébe 4 órás munkaidőben, határozatlan idejű munkaszerződéssel eladó, virágkötő munkakörbe. Szakmai gyakorlat előnyt jelent. Jelentkezni szakmai önéletrajzzal lehet

  • E-mailben: titkarsag@vpkozuzem.hu
  • Postai úton: 8100  Várpalota, Fehérvári út 7.

Jelentkezési határidő: 2016. augusztus 19.