Felhívás zöldhulladék gyűjtésre

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Várpalotai Hulladékgazdálkodási Kft. 2017. június 29-én, csütörtökön kerti zöldhulladék gyűjtést tart Várpalota és Inota területén. A kerti zöldhulladék begyűjtését külön térítési díj nélkül végezzük.

A zöldhulladékot reggel 6 órára helyezzék az ingatlan elé.

Felhívás zöldhulladék gyűjtésre-május

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Várpalotai Hulladékgazdálkodási Kft. 2017. május 25-én, csütörtökön kerti zöldhulladék gyűjtést tart Várpalota és Inota területén. A kerti zöldhulladék begyűjtését külön térítési díj nélkül végezzük.
A zöldhulladékot reggel 6 órára helyezzék az ingatlan elé.

TÁJÉKOZTATÓ A KÖLTSÉGOSZTÁSOS ELSZÁMOLÁSRÓL

A tulajdonosi közösség döntésének megfelelően már Várpalotán is jelentős számban kerültek felszerelésre költségmegosztók az egyes lakóépületekben. Ennek lényege, hogy az épületek fűtési hőfelhasználását ezen készülékek segítségével osztják szét.

Értesítés

Tájékoztatjuk tisztelt fogyasztóinkat, hogy Várpalota Város területén a Fűtőművet érintő, előre tervezett elektromos karbantartási munkálatok miatt 2017. május 16-án 6-22 óra között a melegvíz szolgáltatás szünetelKérjük szíves türelmüket és megértésüket.

ÁLLÁSHIRDETÉS

A Várpalotai Közüzemi Kft. állást hirdet azonnali kezdéssel, határozatlan idejű munkaszerződéssel, önállóan dolgozni tudó, munkájára igényes temetkezési szolgáltató munkakörbe.

Elvárások:

Tájékoztatás a lomtalanításról

2017. április 24-én megkezdtük a az éves lomtalanítást, melynek keretében lehetőség van megválni a háztartásokban keletkezett nagydarabos hulladékoktól. Kérjük a lakosságot, hogy a felgyülemlett lomot a konténerekbe elhelyezni szíveskedjenek.

A lomtalanítás során ne helyezzenek ki:

Távfűtés

Tájékoztatjuk tisztelt fogyasztóinkat, hogy Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének 3/2015. számú önkormányzati rendelete alapján és a várható hideg időjárás miatt előreláthatóan ezen a héten a távfűtési szolgáltatást nem állítjuk le. Részlet az önkormányzati rendeletből: 

Álláshirdetés

A Várpalotai Közüzemi Kft. állást hírdet bérelszámoló és tb. ügyintéző munkakörbe, határozatlan idejű munkaszerződéssel. Szakmai gyakorlat előny, de nem feltétel.

Lomtalanítás 2017

Értesítjük Várpalota és Inota lakosságát, hogy Várpalota Város Önkormányzata a Várpalotai Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. közreműködésével 2017. április 24-től megkezdi az éves lomtalanítást, melynek keretében lehetőség van megválni a háztartásokban keletkezett nagydarabos hulladékoktól. Célunk, hogy valamennyi háztartásban, időben felkészülhessenek a lomtalanításra és ennek megfelelően előre tudjanak tervezni.

Felhívás zöldhulladék gyűjtésre

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Várpalotai Hulladékgazdálkodási Kft. 2017. április 27-én, csütörtökön kerti zöldhulladék gyűjtést tart Várpalota és Inota területén. A kerti zöldhulladék begyűjtését külön térítési díj nélkül végezzük.

Álláshirdetés

A Várpalotai Közüzemi Kft. állást hirdet  azonnali kezdéssel, határozatlan idejű munkaszerződéssel, önállóan dolgozni tudó, munkájára igényes:

Tájékoztatás szolgáltatás szüneteltetéséről

A Várpalotai Közüzemi Kft. ezúton értesíti a Tisztelt Lakosságot,

hogy a várpalotai fűtőmű villamos hálózatán az EON Hungária Kft. javítási munkát végez, melyhez a fűtőmű feszültségmentesítése szükséges. Ezzel párhuzamosan a Várpalotai Közüzemi Kft. szintén karbantartást végez a fűtőműben és a távhőhálózaton egyaránt.

A karbantartásokból adódóan

2017. március 31-én (pénteken)

Felhívás zöldhulladék gyűjtésre

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Várpalotai Hulladékgazdálkodási Kft. 2017. március 30-án, csütörtökön kerti zöldhulladék gyűjtést tart Várpalota város és Várpalota-Inota városrész területén. A kerti zöldhulladék begyűjtését külön térítési díj nélkül végezzük.

ELEKTRONIKAI lomtalanítás

 A Várpalotai Hulladékgazdálkodási Kft. 2017. március 18-án szombaton 800 és 1400 óra között elektronikai lomtalanítást tart. A gyűjtőhelyeken elhelyezhető háztartási gép (pl. mosógép, vasaló, centrifuga) konyhai- és kerti kisgép, szórakoztató elektronika, barkácsgép, számítógép, valamint akkumulátor, elem, fénycső. Az akcióban NEM gyűjtünk tonereket és festékpatronokat!

VESZÉLYES HULLADÉK gyűjtés

A Várpalotai Hulladékgazdálkodási Kft. Várpalota Város lakosságának lehetőséget biztosít egyes veszélyes hulladékok elhelyezésére 2017. március 18-án délelőtt a Várpalota, Fehérvári út 7. szám alatti központi telephelyén.

Vigyázat csalók!

 Felhívjuk a távfűtéses társasházakban élők figyelmét, hogy üzemzavar elhárítás címén csalók próbálnak a lakásokba bejutni és 5000 Ft-t kérni  a Közüzemi Kft. nevében. Tájékoztatjuk fogyasztóinkat, hogy a Várpalotai Közüzemi Kft. távfűtési részlegén dolgozók és a társaság alvállalkozói is rendelkeznek fényképes igazolvánnyal és ilyen jogcímen nem kérnek el pénzt. Vigyázzanak az értékeikre és kérjék el minden esetben a fényképes igazolványokat!

Üzemzavar elhárítása

 Tájékoztatjuk távhő fogyasztóinkat, hogy a Felsőinkám és Szabolcsa utcában található távfűtéses társasházakban ma (2017.03.01.) várhatóan 15-20 óra között nem lesz távhőszolgáltatás, üzemzavar elhárítás miatt. Kérjük szíves türelmüket és megértésüket.

ÁLLÁSHIRDETÉS

 A Várpalotai Közüzemi Kft. felvételt hirdet Fátyol virágüzletébe 8 órás munkaidőben, határozatlan idejű munkaszerződéssel, önállóan dolgozni tudó, szakmai gyakorlattal rendelkező virágkötő-eladó munkakörbe.

Jelentkezni szakmai önéletrajzzal lehet:

Karácsonyfa gyűjtőpontok

Tájékoztatjuk a családi házas övezetben lakó várpalotai ügyfeleinket, hogy a feleslegessé vált karácsonyfákat az alábbi szelektív gyűjtőszigetek mellé helyezhetik ki, ahonnan munkatársaink elszállítják.

Távhőfogyasztók figyelmébe

Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy a használati melegvízmérő órák leolvasását 2016. december 12-től megkezdjük. Kérjük, hogy az órák leolvasásának lehetőségét dolgozóinknak biztosítani szíveskedjenek, illetve a mérőóra állások az 592-110-es telefonszámon és a www.vpkozuzem.hu honlapon az Ügyfélszolgálat\Távhőszolgáltatás\Óraállás beküldése menüpont alatt bejelenthetők!