Zöldhulladék gyűjtés novemberben két alkalommal

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Várpalotai Hulladékgazdálkodási Kft. 2017. november 16-án és november 30-ánkerti zöldhulladék gyűjtést tart Várpalota és Inota területén. A kerti zöldhulladék begyűjtését külön térítési díj nélkül végezzük.

A zöldhulladékot reggel 6 órára helyezzék az ingatlan elé.

A szelektív hulladék elszállítása kedden!

 Felhívjuk a Loncsosi és Alsóvárosi családi házban lakók figyelmét, hogy az év elején meghirdetett szelektív hulladékgyűjtő edények ürítési idejének megfelelően november 1 szerda helyett, október 31-én kedden szállítjuk el a szelektív hulladékot! Kérjük, reggel 6 órára helyezzék ki a szelektív hulladékgyűjtő edényeket ürítésre. Köszönjük.

A pályázat lezárult!

 A Várpalota Város Önkormányzata és a Várpalotai Közüzemi Kft. közösen kiírt pályázata a „VIRÁGOSABB, ZÖLDEBB VÁRPALOTÁÉRT 2017-18” lezárult. A kétmillió forint pályázati keret kimerült. A beadott pályázatok eredményéről minden pályázót postai úton értesítünk.

Zöldhulladék gyűjtés október 26-án

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Várpalotai Hulladékgazdálkodási Kft. 2017. október 26-án, csütörtökön kerti zöldhulladék gyűjtést tart Várpalota és Inota területén. A kerti zöldhulladék begyűjtését külön térítési díj nélkül végezzük.

A zöldhulladékot reggel 6 órára helyezzék az ingatlan elé.

VIRÁGOSABB, ZÖLDEBB VÁRPALOTÁÉRT 2017-18

Várpalota városa és a Várpalotai Közüzemi Kft. meghirdeti a „VIRÁGOSABB, ZÖLDEBB VÁRPALOTÁÉRT 2017-18” környezetszépítő pályázatot, melynek a célja a kulturált és vonzó városkép kialakítása, a zöldfelületek nagyságának növelése, a meglévő zöldfelületeink minőségi javulása, a fenntartható fejlődés szempontjainak következetes alkalmazása, a településen élők összefogásának ösztönzése, az életminőség javítása, a környezettudatos gondolkodás és szemlélet erősítése, a természeti és az építészeti örökség megőrzése és gyarapítása. 

Zöldhulladék gyűjtés szeptember 28-án

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Várpalotai Hulladékgazdálkodási Kft. 2017. szeptember 28-án, csütörtökön kerti zöldhulladék gyűjtést tart Várpalota és Inota területén. A kerti zöldhulladék begyűjtését külön térítési díj nélkül végezzük.

A zöldhulladékot reggel 6 órára helyezzék az ingatlan elé.

Hirdessen a Várpalotai Jégpályán!

2017. október 21-én újra nyit a Várpalotai Jégpálya. Az elmúlt években nagy sikert aratott hirdetési lehetőség újra elérhetővé válik a jégpálya palánkján. Októbertől márciusig az 1x1 méterestől a 3x1 méteres nagyságig lehetőség adódik színes matrica kihelyezésére. A hirdetés ára tartalmazza a matrica megtervezését és gyártását, illetve a szezon alatt esetleges javítását. Hirdetőinket megjelentetjük a Jégpálya megnyitó-, nyitva tartási- és belépő áras plakátjain is, továbbá a Facebookon és honlapunkon.

Távhőfogyasztók figyelmébe

A fűtési idény a jogszabályoknak megfelelően szeptember 15-én megkezdődik. Ez még nem a fűtés automatikus elindítása, viszont a fűtési rendszernek készen kell állnia a hőszolgáltatás biztosítására.

Zöldhulladék gyűjtés augusztus 31-én

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Várpalotai Hulladékgazdálkodási Kft. 2017. augusztus 31-én, csütörtökön kerti zöldhulladék gyűjtést tart Várpalota és Inota területén. A kerti zöldhulladék begyűjtését külön térítési díj nélkül végezzük.

A zöldhulladékot reggel 6 órára helyezzék az ingatlan elé.

A Hulladékszállítási ügyfélszolgálat nyitvatartási ideje módosul

 Tisztelt Ügyfeleink! Augusztus hónapban - átmenetileg - a hulladékszállítási ügyfélszolgálat munkanapokon 6-14 óráig tart nyitva. A szerdai hosszú nyitvatartás szünetel.

Távhőfogyasztók figyelmébe!

Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy a használati melegvízmérő órák leolvasását 2017. augusztus 14-től megkezdjük. Kérjük, hogy az órák leolvasásának lehetőségét dolgozóinknak biztosítani szíveskedjenek, illetve a mérőóra állások az 592-110-es telefonszámon és a www.vpkozuzem.hu honlapon az Ügyfélszolgálat\Távhőszolgáltatás\Óraállás beküldése menüpont alatt bejelenthetők!

Telefonközpont csere

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy telefonközpont csere miatt 2017. augusztus 11-én pénteken és augusztus 12-én szombaton társaságunk központi telephelye csak 1 vonalon (88/592-110) érhető el, a vonal tovább nem kapcsolható. Kérjük szíves megértésüket és türelmüket. Sürgős esetben személyesen keressék fel ügyfélszolgálatainkat, vagy a honlapunkon található egyéb elérhetőségeken keressenek minket. A Fűtőművet az átalakítás nem érinti.

Hulladékgyűjtő edények mosása

Tisztelt Ügyfeleink! Az előző évekhez hasonlóan, idén is nyáron végezzük a társasházaknál az 1100 literes hulladékgyűjtő edények mosását, fertőtlenítését. A munkát 2017. augusztus 3-8-ig végezzük. Felhívjuk az üzletek, közületek figyelmét, hogy amennyiben igénylik ők is a kukák mosását, vegyék fel a kapcsolatot hulladékszállítási ügyfélszolgálatunkkal.

  • Telefonszám: 88/592-112;
  • E-mail: szallitas@vpkozuzem.hu

Fűtéskorszerűsítés

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a Hegyhát utcát érintően előre tervezett fűtés korszerűsítést hajtunk végre a Rákóczi utca 22-28, 16-20, 6-12 társasházak környezetében. A munkák 2 hónapot vesznek igénybe, időnként zajjal és forgalomkorlátozással járnak, ezért kérjük szíves türelmüket. A korszerűsítés érinti a Mátyás király utcai óvoda környékét is, mely a közlekedést nem fogja akadályozni.

Zöldhulladék gyűjtés-július 27-én

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Várpalotai Hulladékgazdálkodási Kft. 2017. július 27-én, csütörtökön kerti zöldhulladék gyűjtést tart Várpalota és Inota területén. A kerti zöldhulladék begyűjtését külön térítési díj nélkül végezzük. A zöldhulladékot reggel 6 órára helyezzék az ingatlan elé. A kerti zöldhulladék gyűjtés során az átlátszó zsákban elhelyezett zöldhulladék, illetve kizárólag 1-1,2 méter hosszú kötegelt gally, nyesedék kerül elszállításra. Felhívjuk figyelmüket, hogy az elszállítandó hulladék kerti zöldhulladékon kívül (gally, nyesedék, levágott fű, falevelek) nem tartalmazhat mást! A kiürített zsákokat visszaadjuk.

Felhívás zöldhulladék gyűjtésre

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Várpalotai Hulladékgazdálkodási Kft. 2017. június 29-én, csütörtökön kerti zöldhulladék gyűjtést tart Várpalota és Inota területén. A kerti zöldhulladék begyűjtését külön térítési díj nélkül végezzük.

A zöldhulladékot reggel 6 órára helyezzék az ingatlan elé.

Felhívás zöldhulladék gyűjtésre-május

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Várpalotai Hulladékgazdálkodási Kft. 2017. május 25-én, csütörtökön kerti zöldhulladék gyűjtést tart Várpalota és Inota területén. A kerti zöldhulladék begyűjtését külön térítési díj nélkül végezzük.
A zöldhulladékot reggel 6 órára helyezzék az ingatlan elé.

TÁJÉKOZTATÓ A KÖLTSÉGOSZTÁSOS ELSZÁMOLÁSRÓL

A tulajdonosi közösség döntésének megfelelően már Várpalotán is jelentős számban kerültek felszerelésre költségmegosztók az egyes lakóépületekben. Ennek lényege, hogy az épületek fűtési hőfelhasználását ezen készülékek segítségével osztják szét.

Értesítés

Tájékoztatjuk tisztelt fogyasztóinkat, hogy Várpalota Város területén a Fűtőművet érintő, előre tervezett elektromos karbantartási munkálatok miatt 2017. május 16-án 6-22 óra között a melegvíz szolgáltatás szünetelKérjük szíves türelmüket és megértésüket.

ÁLLÁSHIRDETÉS

A Várpalotai Közüzemi Kft. állást hirdet azonnali kezdéssel, határozatlan idejű munkaszerződéssel, önállóan dolgozni tudó, munkájára igényes temetkezési szolgáltató munkakörbe.

Elvárások: